Účet Plus a Online Půjčka od Zuno oceněny v soutěži Finanční produkt roku

2.2.2016

Zuno získalo v soutěži „Finanční produkt roku 2015“ 2. místo za Účet Plus v kategorii Běžných účtů a 3. místo za Online Půjčku v kategorii Neúčelových bankovních spotřebitelských úvěrů.

Účet Plus i Online Půjčka od Zuno jsou u klientů velmi oblíbené a žádané produkty, které dlouhodobě získávají přední místa v soutěžích a hlasováních.

Účet Plus od Zuno, který můžou mít klienti zdarma, nabízí například výběry nad 1000 Kč ze všech bankomatů v ČR i po celém světě zdarma. Stačí zaplatit kartou víc než 3000 korun měsíčně. Klienti s Účtem Plus můžou mít na spoření jednu z nejvyšších úrokových sazeb na trhu, a to 1,5 %.

Online Půjčku od Zuno jde vyřídit elektronicky, tedy rychle a jednoduše. Úroková sazba začíná na 6,9 % ročně. Stačí, když žadatel vyfotí potřebné dokumenty aplikací, kterou si bezplatně stáhne třeba na mobilní telefon či tablet. Ty pak odešle, a pokud je v rámci posouzení vše v pořádku, může mít žadatel peníze na rychle na účtu. Zájemci o půjčku tak prakticky odpadá jakékoliv papírování.

Online Půjčka je bez poplatků a bez ručitele. Peníze z této půjčky může klient využít na cokoliv. Vypůjčit si může až půl milionu korun.

Hodnotitelem Finančního produktu roku je analytická společnost Scott & Rose. Hodnocení vychází z průběžných výsledků online žebříčků nejlepších finančních produktů, které tvoří obsah portálu Finparády.cz.