Zuno seká úroky jako v karate

3.6.2015

Praha, 2. června 2015 - Online banka Zuno v nové kampani sesekává staré úroky u nevýhodné půjčky ve stylu karate. Klient, který má v jiné bance úvěr s úrokem například 11 % p.a., se v Zuno může dostat na 6,9 % ročně.

Ve spotu opět hrají čtyři postavy představující tvůrce reklamní kampaně snažící se vymyslet nápad, aby zaujali pozornost diváka. Stejně jako mnohdy v realitě, docházejí jen k novým a novým klišé, tentokrát s karatistou sekajícím sazby. Nakonec dojdou vždy k tomu, že říkat věci na rovinu je nejlepší. Na závěr proto zazní nejnižší úrok poskytovaný v Zuno.

Na reklamní spot se podívejte ZDE

Kampaň běží celý červen. K vidění bude 25sekundový spot na TV Nova, Óčku, TV Prima a TV Barrandov, podpořen bude bannery, PPC a Facebookem.

Kampaň vytvořil interní tým banky Zuno ve spolupráci s agenturou Gunpowder.

Stop klišé, říkáme to na rovinu

„Když nabízíte něco lepšího než ostatní, okolí se o tom nějak dozví. Pokud ale komunikujete úrokovou sazbu, je to trochu složitější. Nejčastěji v reklamách vídáme motivy smějících se rodin a bohatých krasavců v krásných autech. My ale nechtěli další klišé a trochu jsme si také udělali legraci ze sebe samých. Prostě jen říkáme fér a na rovinu to, jakou vám dáme sazbu,“ komentuje novou kampaň marketingová expertka Zuno Zuzana Nemčeková.

Zuno pro refinancování nabízí tři stabilní úrokové sazby podle výše starého úvěru. Klienti proto dopředu vědí, s jakým úrokem můžou počítat.

Úroková sazba v Zuno začíná na 6,9 % ročně. Pokud má starý úvěr sazbu do 11,49 %, Zuno nabídne úrok 6,9 %. Pokud je v rozmezí od 11,5 % do 16,49 % ročně, klient dostane úrok 9,9 % ročně. Pokud je starý úrok nad 16,5 %, v Zuno bude 14,9 % ročně.

Nejnižší úrok poskytovaný pro REFINANCOVÁNÍ je 6,90 % ročně. Nabídka platí při schválení REFINANCOVÁNÍ. Reprezentativní příklad: Výška PŮJČKY 37 800 Kč, poplatek za poskytnutí 0 Kč, období splácení 12 měsíců, výška měsíční splátky 3 321 Kč, fixní úroková sazba 9,90 % ročně, celková splatná částka 39 858 Kč, RPSN 10,36 % ročně. Pro požádání o PŮJČKU je nutné mít účet v ZUNO.