Zuno vyřídí půjčku za pár sekund. Díky softwaru

11.5.2016

Klienti Zuno zjistí výši online půjčky, kterou jim může banka poskytnout, již do několika sekund. Zkrácení tohoto procesu umožnil software, který automaticky vyhodnocuje bonitu i úvěrovou historii klienta.

Pokud má banka všechny potřebné údaje, příslušné oddělení již schválí půjčku velmi rychle. V případě, že nějaký dokument pro posouzení žádosti o půjčku chybí, internetové rozhraní na to žadatele upozorní. Dokumenty lze nahrát přímo přes internetovou nebo mobilní aplikaci.

"Vyhodnocování výše půjčky jsme díky automatizovanému systému zkrátili na absolutní minimum. Klient, který má u nás účet, se tak dozví tento výsledek za pár desítek vteřin. Internetové bankovnictví mu kromě částky, kterou by mohl  od Zuno dostat, poskytne informace i o možné úrokové sazbě," říká produktový expert Zuno Peter Jandura.

Systém umí nabídnout klientovi částku, která odpovídá jeho profilu a bude z pohledu banky nejlépe akceptovatelná. Pokud by například žádal o půjčku, která neodpovídá výši jeho příjmů, nabídneme mu i alternativy.

„Nemusí tedy nikam opakovaně chodit nebo čekat na vyhodnocení. Internetové bankovnictví Zuno tak šetří čas a pracuje v souladu s našimi principy: jednoduchost, férovost a rychlost," dodává Jandura.

Zuno nabízí půjčku do 500 000 Kč s úrokovou sazbou již od 6,9 % ročně. Kromě nízkého úroku mezi výhody patří i možnost nastavit si splátky a dobu splácení podle svých potřeb či splátkové prázdniny.

Reprezentativní příklad PŮJČKY: Výška PŮJČKY 37 800 Kč, poplatek za poskytnutí 0 Kč, období splácení 12 měsíců, výška měsíční splátky 3 321 Kč, fixní úroková sazba 9,90 % ročně, celková splatná částka 39 858 Kč, RPSN 10,36 % ročně. Pro požádání o PŮJČKU je nutné mít účet v ZUNO.

Kompletní podmínky refinancování naleznete na www.zuno.cz